Project #12
Oostduinkerke - Bouwkunst aan de duinen
 

Arne Jacobsen II

Residentie Arne Jacobsen is ingesneden in een voormalige duin. Voor het binnenkomen van de appartementen dient u langs een overdekte ingang het gebouw te betreden.De hedendaagse architectuur die tot stand komt door het rigoureuse en beperkte gebruik van materialen, beton en afrormosia hout, vindt u ook terug in de algemene inkom (met camera bewaking).

Dit werd eveneens doorgetrokken in dit mooie appartement (met 2 slaapkamers en badkamers) dat zich op het 2°V achteraan bevindt. De wit geschilderde muren, het eiken parket en de mooi afgewerkte gordijnen die een diffuus licht doorlaten zorgen voor een zacht en gezellig interieur. Dit wordt 's avonds nog versterkt door de verlichting van Deltalight.

Aangezien dit appartement het volledige verdiep achteraan beslaat verwelkomt u van 's morgens tot 's avonds de zon in uw leefruimte. Tegen de avond schuift u als het ware mee en kan u genieten van de ondergaande zon met zicht op de naastgelegen duinpanne. Een natuurgebied waar er buiten een zandkasteel niets meer mag gebouwd worden.

U dient wel bestand te zijn tegen het ruisen van de bomen en een ijverige krekel. Absolute rust gegarandeed.

Locatie

Sttandjutterslaan 12 - Oostduinkerke

Bekijk de kaart

Architect

Architectenbureau Govaert-Vanhoutte