Project #2
Oostduinkerke - Frontaal duinenzicht!
 

Villa Felix Timmermans

Toplocatie met prachtig adembenemend duinenzicht!

De ligging is ongeëvenaard en het zicht absoluut uniek! Vanop het brede terras (2,7m diepte) heeft u een prachtig zicht en directe toegang tot het natuurgebied de Spellplekke. Het beschermde natuurgebied garandeert u een levenslang en onbelemmerd duinenzicht. Zeer mooie nieuwbouwvilla van 190m2 met 3 slaapkamers en 51m2 terras. De woning zal tot in de puntjes worden afgewerkt met oa. eiken parket (behalve natte delen), plafondhoge deuren, een volledig ingerichte keuken met Miele toestellen enz.

Het betreft een alleenstaande villa met uitkragende eerste verdieping.
De woonvertrekken op de eerste verdieping vormen één ruimte met ruim terras met een prachtig zicht op het natuurgebied. Rondom wordt er streekeigen beplanting voorzien.
De hedendaagse woning wordt opgetrokken in licht grijze getextureerde betonnen elementen. Dit concept wordt gecombineerd met zwarte aluminium ramen en klaar glas.
Aan de straatkant is onder het uitkragend volume een houten wandbekleding voorzien waarin de inkomdeur van de woning naadloos wordt in verwerkt.
De woning positioneert zich als een compact uitgesneden volume die op de daartoe meest geëigende plaatsen licht en zicht neemt om een maximale binnenruimtebeleving te ontwikkelen.

Locatie

Felix Timmermanslaan 8 - Oostduinkerke

Bekijk de kaart

Bouwjaar

2016-2017