TE KOOP
afwerkingsfase. Handelsgelijkvloers te koop
 

Noguchi

Ligging

Reidentie Noguchi heeft een uitstekende ligging. Bij het buitenkomen vindt u het strand, de wandeldijk en restaurants op 40 meter. U hoeft zelf geen straat over te steken met de kinderen. Indien u de gastronomische toer wenst op te gaan vindt u op 60 meter slagerij/atelier Dierendonck, bakkerij Destrooper, Vishandel Mare Nostrum, Huize Blanckaert en de vele andere gezellige restaurants en handelszaken.

Concept

Residentie Noguchi voorziet op het gelijkvloers een commerciƫle ruimte en een gemeenschappelijke inkom voor het appartementsgebouw. De gelijkvloerse verdieping komt ter hoogte van de handelsruimte vooruit t.o.v. de rest van het gebouw (3m50). Deze uitbouwconstructie is transparant opgevat en eveneens naar boven toe opengewerkt. Op het gelijkvloers is tevens een fietsenberging en een afvallokaal. Achteraan worden 3 parkeerplaatsen voorzien die toegankelijk zijn via de achterliggende bestaande "recht van doorgang". Boven deze gelijkvloerse verdieping komen vier identieke verdiepingen met telkens 2 studio's. Op de 2 bovenste verdiepingen bevinden zich 2 duplex-appartementen. De bovenste verdieping is langs de voor- en achterzijde teruggesprongen ten opzichte van de andere verdiepingen. Zo komt het nieuwe gebouw nergens boven of verder dan het gabarit van de naastliggende gebouwen links en rechts. Deze ruimtes worden opgevat als ruime terrassen aansluitend op de 2 appartementen.

Architectuur

Aan de voorgevel worden betonnen accentkaders rondomrond de raamgehelen voorzien. Dit om een sterk architecturaal geheel te verkrijgen. De zijkanten van deze kaders zijn opengewerkt om enerzijds een lichter geheel te bekomen en anderzijds zichten en invallend zonlicht te optimaliseren. De bovenkant van de bovenste accentkader is uitgelijnd op de hoogte van de balustrade van het naastliggende gebouw rechts.

Locatie

Strandlaan 355-357 - Sint-Idesbald

Bekijk de kaart

Te koop

Strandlaan 264 - 8670 Sint-Idesbald
t 058 62 60 60 - m 0496 10 40 40
thomas.moerman@rietveldprojects.be
Bekijk de kaart

Prijs

Handelsgelijkvloers te koop 260.000 Euro

Architect

CAAN

Bouwjaar

2016

Noguchi - Rietveldprojects - RRRNoguchi - Rietveldprojects - RRRNoguchi - Rietveldprojects - RRRNoguchi - Rietveldprojects - RRRNoguchi - Rietveldprojects - RRRSINT-IDEBALDNoguchi - Rietveldprojects - RRR