Design finesse embedded in the dunes

Interior VDS Family —

Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS4.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS3.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS2.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS13.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS11.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS10.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS8.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS7.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS6.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS5.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS9.jpg

For more inspiration: follow us on instagram

Clean lines, concrete, afrormosia and nature. Toparchitecture by @govaertvanhoutte •


...

The strict building constraints next to the dunes forced us to create a small but long...

Inox kitchen with lavabo at the end of the isle. Plafond hight goes up to 6m.



...

Bathroom with view on the garden. The window is placed on the floor level so you can have a...

Clean lines and clouds. •


by by @cafeine