Because we care of our patrimony. Bringing an 1935 architectural modernistic villa back to life.

Villa de Nil - Interior  —

In Sint-Denijs-Westrem a house from 1935 was renovated by a Belgscih Dreamteam. When the kitchen landed on the Instagram page of ELLE DECOR USA, she got 39,000 likes. Meanwhile, more than 80,000 people have liked the kitchen! The secret behind this successful renovation? A good gut feeling and a nose for half-timbering.

Rietveldprojects.be-villa-Denil-office7.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office18.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office18.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office13.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office12.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office15.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office19.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office11.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office13.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office17.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office21.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office20.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office10.jpg
Rietveldprojects.be-villadeninl-office.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office2.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office6.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office29.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office5.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office20.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office3.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office19.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office4.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office22.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office23.jpg

For more inspiration: follow us on instagram

Res. H. wegner | The huge windows bring the surrounding and overwhelming nature into the...

Res. H. Wegner | ‘Avec les pieds dans Le sable’ Immediate contact with the dunes and nature....

Res. H. Wegner | Proud to show our latest project. Toparchitecture by @govaertvanhoutte •

Res. Pierre Paulin | The claustra’s on the corner of this triangular building result in a...

Res. Pierre Paulin | Clean lines with black accents. Toparchitecture by @caanarchitecten.