Lauréat du 1er prix d’architecture de la côte belge Ark#01

Periscoop  —

Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust4.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust8.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust9.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust11.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust12.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust15.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust17.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust18.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust16.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust22.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust19.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust24.jpg
Rietveldprojects-Periscoop-appartement-design-architectuur-kust23.jpg

Pour plus d’inspiration : Suivez-nous sur instagram

Clean lines, concrete, afrormosia and nature. Toparchitecture by @govaertvanhoutte •


...

The strict building constraints next to the dunes forced us to create a small but long...

Inox kitchen with lavabo at the end of the isle. Plafond hight goes up to 6m.



...

Bathroom with view on the garden. The window is placed on the floor level so you can have a...

Clean lines and clouds. •


by by @cafeine