Gerrit T. Rietveld —

Oostende_Mast_H_pano_180_view.jpg
IMG_1612.jpg
IMG_1694.jpg
CF002265.jpg
IMG_1624.jpg
IMG_1626.jpg
IMG_1618.jpg
IMG_1668.jpg
CF002258.jpg
IMG_1671.jpg
IMG_1699.jpg
CF002261.jpg
IMG_1701.jpg
IMG_1702.jpg
IMG_1709.jpg
IMG_1713.jpg
CF002263.jpg
IMG_1718.jpg
IMG_1726.jpg
IMG_1736.jpg
IMG_1744.jpg
IMG_1754.jpg
IMG_1773.jpg
CF002259.jpg
BistroRietveld01.jpg
BistroRietveld02.jpg
IMG_1802.jpg
IMG_1803 kopie.jpg

Pour plus d’inspiration : Suivez-nous sur instagram

Clean lines, concrete, afrormosia and nature. Toparchitecture by @govaertvanhoutte •


...

The strict building constraints next to the dunes forced us to create a small but long...

Inox kitchen with lavabo at the end of the isle. Plafond hight goes up to 6m.



...

Bathroom with view on the garden. The window is placed on the floor level so you can have a...

Clean lines and clouds. •


by by @cafeine