Every great architect is -necessarily- a great poet.
He must be a great original interpreter of his time,
his day, his age.

Frank Lloyd Wright

icon-toggle.svg

Rietveldhouse -16.07.2017- 2.0 @obumex_interiors @caanarchitecten @rietveldprojects_rrr

Res. Saarinen by @obumex_interiors by

Villa Felix I -4.07.2017- 1 week to go!Almost finished II @rietveldprojects_rrr

Res. Hans Wegner -16.06.2017

De stijlvolste Immoprojecten aan de Kust

De stijlvolste Immoprojecten aan de Kust

Residentie Hans Wegner op Nr 1


Fans van Rietveld, Mondriaan, en Mies van der Rohe mogen de adembenemende ontwerpen van Rietveldprojcets niet missen. Ze bouwen uitgepuurde residenties, die evenwichtig in de omgeving worden geïntegreerd. Binnen is alles tot in de details met hoogwaardige materialen en design afgewerkt. 

- Feeling Kust -

The XXL concrete wall hides 2 seperate livingrooms and a kids playing room by @caanarchitecten by @rietveldprojects_construction

CP @rietveldprojects_construction

House MP by @cafeine

Detail bathroom @vloerenfranssens

Bekijk het interieur van ondernemer Thomas Moerman in 360°

Bekijk het interieur van ondernemer Thomas Moerman in 360°

Een betonnen kubus als huis

Aan de buitenkant ziet ons huis er vrij compact uit, maar toch telt de woning binnenin acht niveaus en split levels.

“Bijzonder correct en stijlvol”

Feedback Noguchi

“Wij wensen oprecht onze zeer grote dank uit te drukkken voor de manier waarop alles verlopen is. Perfecte timing, en hoge kwaliteit van uitvoering. Van begin tot einde verliep alles met iedereen bijzonder correct en stijlvol!”
— K&K

Rietveldhouse - gelijkvloers geplaatst voor bouwverlof

Rietveldhouse - gelijkvloers geplaatst voor bouwverlof

Project vooruitgang

tekst volgt

 

Winnaar 2-jaarlijkse architectuurprijs

Winnaar 2-jaarlijkse architectuurprijs

Verslag van de jury!

In de categorie nieuwbouw meergezinswoning werden 7 kandidaturen ingediend. In de categorie was de discussie snel beslecht. De projecten van Govaert&Vanhoutte, en vooral dan van project A. Degreeflaan blijven mooi, rustig evenwichtig en geapprecieed.

Start onderzoek voor renovatie woning Emile De Nil

Start onderzoek voor renovatie woning Emile De Nil

Onderzoek in Soenenspark, Gent

Samenvattingstekst die bij dit bericht van De Nil hoort.

 

Voor verdere inspiratie: volg ons op instagram

The XXL concrete wall hides 2 seperate livingrooms and a kids playing room by @caanarchitecten by @rietveldprojects_construction

CP @rietveldprojects_construction

House MP by @cafeine

Detail bathroom @vloerenfranssens

Res. Pierre Paulin .0 %sold -idesbald by @caanarchitecten @rietveldprojects_construction