Design finesse ingebed in de duinen

Interior VDS Family —

Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS3.jpg
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS
Rietveldprojects-Govaert&Vanhoutte-Interior VDS

Voor verdere inspiratie: volg ons op instagram

Res. H. wegner | The huge windows bring the surrounding and overwhelming nature into the...

Res. H. Wegner | ‘Avec les pieds dans Le sable’ Immediate contact with the dunes and nature....

Res. H. Wegner | Proud to show our latest project. Toparchitecture by @govaertvanhoutte •

Res. Pierre Paulin | The claustra’s on the corner of this triangular building result in a...

Res. Pierre Paulin | Clean lines with black accents. Toparchitecture by @caanarchitecten.