Het Nieuwsblad

(25.02.2012)

Puzzel met zicht op zee

Even uit je raam kijken en een boot zien passeren in de verte. In de duinen van Oostduinkerke wonen Norbert Moerman en Veva Verbanck in een pracht van een appartement. Zonen Peter en Thomas  voorzagen hun ouders een optrekje gebeeldhouwd naar hun wensen en persoonlijkheid.

Het nieuwblad - interieur 1.jpg
Het nieuwblad - Interieur 2.jpg
Het nieuwbald - Interieur 3.jpg

Andere publicaties

Queen of Flowers (28.11.2011)
Rietveldprojects, Queen of architecture.

Het DNA van een ontwerp moet gewoonweg duidelijk en zuiver zijn.

Belgisch wonen (04.03.2015)
Splitlevel in de duinen

Door te werken met een splitlevel systeem binnen krijgen alle leefruimtes behalve de slaapvertrekken een visueel en ruimtelijk contact met elkaar. 

Propery talk (01.03.2012)
Een architecturaal buitenbeentje

Hoewel rietveld zich specialiseert in kleine tot middelgrote projecten kan het met zijn architecturale hoogstandjes de grotere promotoren misschien inspireren om een tandje bij te steken. 

Feeling wonen (08.04.2016)
Trap op, Trap af

Door een slim gebruik van split levels en - vooral- veel trapjes werd een massieve woning in L-Vorm een organisch geheel, dat ook voor de bewoners elke dag weer een unieke belevenis is.

Sabato - Open deur (19.11.2016)
Binnenkijken bij Thomas Moerman

Elke Belg wil in zijn leven toch één keer gebouwd hebben. Iets zegt dat ik het hierbij niet zal laten. De aard van het beestje wellicht.

Tijdingen Koksijde (05.09.2011)
Laureaten architectuurprijzen 2011

De laureaten van de architectuurprijzen 2011 werden op 5 september 2011 toegekend. Rietveldprojects won in 2 categoriën. In de categorie meergezinswoning met Residentie 'Beaufort 1838' en in de categorie handel met het 'verkoopkantoor' in de Mies van der Rohe.

Volg onze werven in uitvoering

Res. Pierre Paulin - 2 6.09.2017 - Penthouse level .0 by @caanarchitecten

Rietveldhouse-19.09.2017- Gardening @obumex_interiors @caanarchitecten @jorissuda @tuinenpattyn

Res. H. Wegner- 11.09.2017- %sold

Rietveldhouse-7.09.2017 - why wouldn't we make it cosy in our garage? by @lightpointeurope @obumex_interiors

Villa de Nil - 29.08.2017 - last 2 months. @woutercallebaut