Omdat toparchitectuur ons verbindt

0%

Meer informatie?

Architecten
woning l.

Unieke kustvilla in oostduinkerke (sint-andré)

Concept

Kust villa

Status

Te koop

Locatie

Oostduinkerke (sint-andré)

Architect

Livémont

Prijs

1.795.000 €

Indien u houdt van net iets anders, iets speciaals, met een specifieke architecturale handtekening en charme, dan is deze kust villa van voormalig architect Livémont een parel. De woning is gesitueerd in Oostduinkerke (Sint-André). Op 100 meter van het strand en de duinen. Sint-André wordt geroemd voor zijn rustige ligging, de passerende garnaalvissers, ruiters en het mooiste strand van de Belgische kust.

Volledig uitgerust

U beschikt over een zeer volledige villa met volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers (10 personen), ruime garage en uitgebreide kelder met wijn ruimte. Zowel in de zomer als tijdens mistige wintermaanden is er de hele dag een overdaad aan (zon)licht door de grote ramen en na een lange winterwandeling kunt u zich aan de haard opwarmen. Kortom, een echt ‘all in one’ vakantiehuis!

Aperitief walhalla

Laat ons eerlijk zijn, vrienden en familie op een gezellige manier kunnen ontvangen zijn momenten waar we het toch allemaal voor doen. Bij het sluiten van de automatische poort komt u terecht in een cocon waar u beschikt over 3 verschillende terrassen. ‘s Ochtends ontbijt u op het terras aan de living en nadien geniet u van het zonovergoten terras vooraan in de nieuw aangeplante tuin. Binnen onafzienbare tijd zit u in alle privacy omgeven door de Pinussen en Quercus Ilexen. Aan de keuken heeft u een avond terras of een aparte plek om tijdens het warmste moment van de dag wat te lezen.

Thomas Moerman

Owner / sales

+32 496 10 40 40
Dankzij de tuinverlichting blijft de hele woning sfeervol verlicht.
Next projectHerbert Bayer
Herbert BayerNext project
(Available)