Because we care of our patrimony. Bringing an 1935 architectural modernistic villa back to life.

Villa de Nil - Interior  —

In Sint-Denijs-Westrem werd een huis uit 1935 gerenoveerd door een Belgscih Dreamteam. Toen de keuken op de Instagram pagina van ELLE DECOR USA belandde, kreeg ze 39.000 likes. Ondertussen hebben al meer dan 80.000 mensen de keuken geliked! Het geheim achter deze geslaagde renovatie? Een goed buikgevoel en een neus voor vakwerk.  

Rietveldprojects.be-villa-Denil-office7.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office18.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office18.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office13.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office12.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office15.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office19.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office11.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office13.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office17.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office21.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office20.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office10.jpg
Rietveldprojects.be-villadeninl-office.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office2.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office6.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office29.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office5.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office20.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office3.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office19.jpg
Rietveldprojects-Villadenil-tvdv-office4.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office22.jpg
Rietveldprojects.be-villa-Denil-office23.jpg

Voor verdere inspiratie: volg ons op instagram

Res. H. Meyer | The ground Floor appartment with a lightfull living area is inbedded in...

Res. H. Meyer | The ground Floor appartment is inbedded in nature/dunes. Start construction....

Res. H. Meyer | Small residential building nearby the beach. Start construction. Toparchitecture...

Le Vif Weekend | Face A la mer. Nice coverage about the story of two brothers with A passion....

Villa de Nil | Entrance hall in a renovated 1936 house by Emile de Nil. Participant Open...